Let op: Extra vertraging Pre-Orders Gloss / Wit / Gunmetal

Update: 30/06
De producten zijn in aantocht en worden binnen de 48u verwacht. Pre-Orders zullen uitgeleverd worden tussen 02/07 en 09/07

Indien je je Pre-Order nog niet hebt ontvangen is dit normaal. De producten werd naar ons gestuurd door onze Franse Collega. We hebben helaas slechts 1 van de 3 zendingen ontvangen, wat resulteert in de vertraging van de leveringen van onze Pre-Orders.

Dit betreft o.a. de volgende producten:

Glossifier Spray
Mat Wit Spray
Gunmetal Spray
Glacier White
Camo Green
Camo Beige

Velgenkit Burnt Copper
Velgenkit Pure Gold
Velgenkit Mat Wit
Velgenkit Gunmetal
Velgenkit Gunmetal Gloss
Velgenkit Gloss Black
Velgenkit Anthracite
Velgenkit Gloss Anthracite
Blaze Pink
Blaze Yellow
True Metallic Anthracite


Liquid Tape Black

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Momenteel is dit nog moeilijk te zeggen. Dit werd naar ons verzonden op 8 juni, de laatste sortering vond plaats op 9 en 10 juni. De pakketten blijken vast te zitten op een Frans depot. De afzender is in contact met LaPoste om dit op te lossen.

Hoe loopt het verder?

We wachten nog even het onderzoek af tot 30/06 en hopen dat er beweging in de tracking komt. Indien dit niet het geval is ontvang je een terugbetaling van je bestelling.

Wanneer komt o.a. Glossifier dan wel binnen?

Er vertrekt in de loop van deze week een grote zending vanuit Amerika. Deze wordt eind juli in ons depot verwacht. Vanaf dan verwachten we geen voorraadproblemen meer.

Hoe blijf ik verder op de hoogte?
Indien er updates zijn betreffende deze situatie, dan zullen we een bovenaan het nieuwsbericht in rode letters een duidelijke update plaatsen.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Annulatie van Pre-Orders is ten alle tijden mogelijk, ook indien u al enkele weken wacht. Voor een annulatie kan je ons een bericht sturen op Whatsapp of een email sturen naar [email protected].
PS: Vermeld steeds je ordernummer voor een vlottere afhandeling van je aanvraag.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.