EVA-schuim

Performix-coatings kunnen op EVA Foam zijn voor verschillende behoeften.

Fabrikanten gebruiken onze coatings voor positionering van patiënten, rolstoelplaatsen, EMS- en therapiekussen en opvulproducten. Onze coatings worden ook gebruikt voor de productie van moderne meubels, evenals in kostuums en rekwisieten die worden gebruikt in de meest spectaculaire shows, films en rockconcerten van Las Vegas ter wereld.

Onze flexibele schuimcoatings kunnen een reinigbaar oppervlak creëren en bieden oppervlaktebescherming, flexibiliteit en weerstand tegen UV, slijtage en chemicaliën.

Producten omvatten:

PDC® F-694 Brandvertragend
Coating van synthetisch rubberschuim

F-694 is een brandvertragende synthetische rubbercoating die de ultieme duurzaamheid en sterkte vertoont in de schuimcoatingsindustrie. F-694 kan worden toegepast op polyethyleen, EVA, evenals op vele kunststoffen zoals ABS.

F-694 vertoont uitstekende slijtvastheid, perforatie, vocht- en chemische bestendigheid. Typische toepassingen zijn schuimpositioneerinrichtingen, boeien, sportartikelen en vulling, verpakking, zitkussens, boot- en dokbumpers.

PDC® F-717 / F-719 / F-810
Coating van synthetisch rubberschuim

F-717 / F-719 / F-810 zijn synthetische rubbercoatings die de ultieme duurzaamheid en sterkte vertonen in de schuimcoatingsindustrie. Deze coatings kunnen worden toegepast op polyethyleen, EVA, evenals op vele kunststoffen zoals ABS.

Eerder aangeduid als PDC® 11-coatings, deze zijn al meer dan tien jaar in de medische industrie in gebruik en vertonen een uitstekende weerstand tegen slijtage, perforatie, vocht en urine. Typische toepassingen zijn schuimpositioneerinrichtingen, boeien, sportartikelen en vulling, verpakking, zitkussens, boot- en dokbumpers.

PDC® F-753 Muraculon / PDC® F-881 Muraculon [lage VOC]
Op vinyl gebaseerde schuimcoating

F-753 Muraculon / F-881 Muraculon is een unieke coating op vinylbasis die na sprayen een duurzame, flexibele beschermende coating op polyurethaanschuim biedt. F-753 Muraculon / F-881 Muraculon kan ook worden gebruikt op gegoten polyurethaan en schuim met gesloten cellen dat vinyl bevat.

F-753 Muraculon / F-881 Muraculon-coating wordt meestal gebruikt als “randspray” voor geluidsdempende / isolatieschuimproducten voor over de weg, zwaar materieel en landbouwmachines. F-753 Muraculon / F-881 Muraculon is een taaie coating die duurzaamheid, vocht, hitte, UV, slijtage, perforatie en chemische bestendigheid toevoegt aan schuimproducten die onder zware omstandigheden worden gebruikt. F-753 Muraculon / F-881 Muraculon is een uitstekende, kosteneffectieve vervanging voor Hypalon®-coating.

PDC® F-818 vinylverf
Op vinyl gebaseerde schuimcoating

F-818 is een coating op vinylbasis die is ontworpen voor het coaten van schuimen op vinylbasis. F-818 is uitstekend bestand tegen chemicaliën, aardolie, slijtage, vocht en UV. F-818 kan worden gebruikt op items zoals sleutelhangers, blikkoelers, medische demping, zwembaddrijvers, sportartikelen, vulling, worstelmatten, etc.

Voor onze hoogste glans afwerking, gebruiken met F-760.

PDC® F-830 Muraculon
Op vinyl gebaseerde schuimcoating

 

PDC® F-874 Muraculon
Op vinyl gebaseerde schuimcoating

F-874 Muraculon is een unieke coating op vinylbasis die bij spray-applicatie een duurzame, flexibele beschermende coating op polyurethaanschuim biedt. F-874 kan ook worden gebruikt op gegoten polyurethaan en schuim met gesloten cellen dat vinyl bevat.

F-874 Muraculon zal een huid / membraan produceren op niet-gevild polyurethaanschuim om een barrière voor vocht en chemicaliën te creëren. Deze huid heeft een uitstekende weerstand tegen vloeistoffen en petroleums. F-874 is een taaie coating die duurzaamheid aan het schuim toevoegt en slijtvastheid en lekbestendigheid biedt.

Deze kwaliteiten worden met name gebruikt in de medische industrie, waar dempings- en positioneringsapparaten worden gefabriceerd en gebruikt in steriele omgevingen, evenals therapeutische praktijken. Andere toepassingen zijn demping voor sporttoestellen, zitkussens, verpakkingen en akoestische panelen. F-874 is een uitstekende, kosteneffectieve vervanging voor Hypalon®-coating.

PDC® F-877 s eccs®

F-877’s ‘is een snel droog, hoogwaardig vinyl op waterbasis dat wordt gebruikt voor IMC [in matrijscoating] of PMC [na matrijscoating] als een afwerklaag over een IMC of rechtstreeks op andere soorten schuim zoals EVA, PVC, polystyreen of minicell.

Toepassingen zijn atletische vulling, medische pads, zitplaatsen, auto-onderdelen, polypropyleen boeien, polystyreen dock floatation blokken, etc. F-877’s ‘is ook een high solid, zeer laag VOC-materiaal, waardoor het een Emission Control Coating System is, eccs ®.