Fabrikanten gebruiken onze coatings voor het beschermen en decoreren van kunststoffen die worden gebruikt voor display-, verpakkings- en industriële toepassingen. Onze flexibele schuimcoatings kunnen een reinigbaar oppervlak creëren en bieden oppervlaktebescherming, flexibiliteit en weerstand tegen UV, impact, slijtage en chemicaliën.

Producten omvatten:

PDC® F-694 Brandvertragend
Coating van synthetisch rubberschuim

F-694 is een brandvertragende synthetische rubbercoating die de ultieme duurzaamheid en sterkte vertoont in de schuimcoatingsindustrie. F-694 kan worden toegepast op polyethyleen, EVA, evenals op vele kunststoffen zoals ABS.

F-694 vertoont uitstekende slijtvastheid, perforatie, vocht- en chemische bestendigheid. Typische toepassingen zijn schuimpositioneerinrichtingen, boeien, sportartikelen en vulling, verpakking, zitkussens, boot- en dokbumpers.

PDC® F-717 / F-719 / F-810
Coating van synthetisch rubberschuim

F-717 / F-719 / F-810 zijn synthetische rubbercoatings die de ultieme duurzaamheid en sterkte vertonen in de schuimcoatingsindustrie. Deze coatings kunnen worden toegepast op polyethyleen, EVA, evenals op vele kunststoffen zoals ABS.

Eerder aangeduid als PDC® 11-coatings, deze zijn al meer dan tien jaar in de medische industrie in gebruik en vertonen een uitstekende weerstand tegen slijtage, perforatie, vocht en urine. Typische toepassingen zijn schuimpositioneerinrichtingen, boeien, sportartikelen en vulling, verpakking, zitkussens, boot- en dokbumpers.