Startvormtemperaturen 70 ° F-90 ° F
PDC® F-897 IMC
F-897 is een unieke hoogwaardige alifatische polyurethaan IMC [in matrijscoating] die in de matrijs wordt gespoten om een duurzame, flexibele, chemische en UV-bestendige coating op flexibele urethaan gevormde producten te bieden.

F-897 fungeert als de afwerkingslaag of kan worden gebruikt als een in-mold barrièrelaag en na het coaten na het trimmen. F-897 biedt uitstekende duurzaamheid, flexibiliteit, slijtage, UV- en chemische bestendigheid. De vraag naar een hoogwaardige IMC [in matrijscoatings] maakt dit innovatieve product het nieuwe alternatief voor uw toepassingen van speciale schuimproducten in de medische, sportartikelen, zwembad en spa, vrijetijdsbesteding, automotive en industriële markten.

Startvormtemperaturen 90 ° F-100 ° F
PDC® F-899 IMC
Een unieke hoogwaardige alifatische polyurethaan IMC [in matrijscoating] die in de matrijs wordt gespoten om een ​​duurzame, flexibele, chemische en UV-bestendige coating op flexibele urethaan gevormde producten te bieden.

F-899 fungeert als de afwerkingslaag of kan worden gebruikt als een in-mold barrièrelaag en na het coaten na het trimmen. F-899 biedt uitstekende duurzaamheid, flexibiliteit, slijtage, UV- en chemische bestendigheid. De vraag naar een hoogwaardige IMC [in matrijscoatings] maakt dit innovatieve product het nieuwe alternatief voor uw toepassingen van speciale schuimproducten in de medische, sportartikelen, zwembad en spa, vrijetijdsbesteding, automotive en industriële markten.

Startvormtemperaturen 100 ° F-120 ° F
PDC® F-953 IMC
Een unieke, hoogwaardige alifatische polyurethaan / thermoplastische polyurethaan IMC [in matrijscoating] die in de matrijs wordt gespoten om een ​​duurzame, flexibele, chemische en UV-bestendige coating op flexibele urethaan gevormde producten te bieden.

F-953 IMC kan worden gebruikt in veel verschillende soorten mallen, zoals siliconen, epoxy en aluminium en presteert het beste bij gebruik in aluminium mallen tussen 90-120 ° F.

F-953 IMC biedt een coating van 0,5-2 mil die als een barrière fungeert en gevormd schuim beschermt tegen UV, vocht, impact, perforatie, slijtage en chemicaliën terwijl het een duurzame flexibele afwerking biedt.

Startvormtemperaturen 120 ° F +
PDC® F-959 IMC
Een unieke, hoogwaardige thermoplastische polyurethaan IMC [in matrijscoating] die in de matrijs wordt gespoten om een ​​duurzame, flexibele, chemische en UV-bestendige coating op flexibele urethaan gevormde producten te bieden.

F-959 IMC is een thermoplastische polyurethaancoating, meestal gespoten als een in-mold coating [IMC] voor gevormde flexibele en stijve polyurethaanschuimen.

F-959 IMC is specifiek ontworpen voor gebruik in aluminium matrijzen waar toepassingen op hoge temperatuur nodig zijn, 115-145 ° F.

F-959 IMC biedt een coating van 0,5-1,5 mil die als een barrière fungeert en gevormd schuim beschermt tegen UV, vocht, impact, perforatie, slijtage en chemicaliën terwijl het een duurzame flexibele afwerking biedt.