Gefabriceerd polyurethaanschuim

Performix®-coatings kunnen voor verschillende behoeften op gefabriceerd polyurethaanschuim worden gebruikt.

Muraculon

Fabrikanten gebruiken onze coatings voor positionering van patiënten, rolstoelplaatsen, EMS- en therapiekussens en paddingproducten, of als synthetische huid aangebracht op hoezen die op protheses worden gebruikt. Onze coatings worden ook gebruikt als magnetron en geluidsabsorbers in echovrije kamers, op geluidsabsorptieproducten die veel worden aangetroffen in automobiel- en zware apparatuurtoepassingen, moderne meubelfabricage, evenals in kostuums en rekwisieten die worden gebruikt in de meest spectaculaire shows, films en films in Las Vegas. rockconcertpodia in de wereld.

Onze flexibele schuimcoatings kunnen een reinigbaar oppervlak creëren en bieden oppervlaktebescherming, flexibiliteit en weerstand tegen UV, slijtage en chemicaliën.

Producten omvatten:

PDC® F-753 Muraculon / PDC® F-881 Muraculon [lage VOC]
Op vinyl gebaseerde schuimcoating

F-753 Muraculon / F-881 Muraculon is een unieke coating op vinylbasis die na sprayen een duurzame, flexibele beschermende coating op polyurethaanschuim biedt. F-753 Muraculon / F-881 Muraculon kan ook worden gebruikt op gegoten polyurethaan en schuim met gesloten cellen dat vinyl bevat.

F-753 Muraculon / F-881 Muraculon-coating wordt meestal gebruikt als “randspray” voor geluidsdempende / isolatieschuimproducten voor over de weg, zwaar materieel en landbouwmachines. F-753 Muraculon / F-881 Muraculon is een taaie coating die duurzaamheid, vocht, hitte, UV, slijtage, perforatie en chemische bestendigheid toevoegt aan schuimproducten die onder zware omstandigheden worden gebruikt. F-753 Muraculon / F-881 Muraculon is een uitstekende, kosteneffectieve vervanging voor Hypalon®-coating.

PDC® F-874 Muraculon
Op vinyl gebaseerde schuimcoating

F-874 Muraculon is een unieke coating op vinylbasis die bij spray-applicatie een duurzame, flexibele beschermende coating op polyurethaanschuim biedt. F-874 kan ook worden gebruikt op gegoten polyurethaan en schuim met gesloten cellen dat vinyl bevat.

F-874 Muraculon zal een huid / membraan produceren op niet-gevild polyurethaanschuim om een barrière voor vocht en chemicaliën te creëren. Deze huid heeft een uitstekende weerstand tegen vloeistoffen en petroleums. F-874 is een taaie coating die duurzaamheid aan het schuim toevoegt en slijtvastheid en lekbestendigheid biedt.

Deze kwaliteiten worden met name gebruikt in de medische industrie, waar dempings- en positioneringsapparaten worden gefabriceerd en gebruikt in steriele omgevingen, evenals therapeutische praktijken. Andere toepassingen zijn demping voor sporttoestellen, zitkussens, verpakkingen en akoestische panelen. F-874 is een uitstekende, kosteneffectieve vervanging voor Hypalon®-coating.

PDC® F-974 Muraculon / absorberende jas
Op vinyl gebaseerde schuimcoating

F-974 Muraculon Absorber Coat is een NIET-gehalogeneerde coating op vinylbasis die wordt gebruikt voor het afdichten van polyurethaanschuim dat wordt gebruikt voor piramidale absorbers die worden gebruikt in echoloze kamers.

F-974 Muraculon Absorber Coat biedt een flexibele beschermende coating op polyurethaanschuim om een barrière te vormen voor vocht, vuil, UV, slijtage, impact, perforatie en chemicaliën. Deze stevige maar flexibele coating voegt duurzaamheid en kleur toe om schuim te absorberen en barst niet wanneer deze wordt gebogen.

PDC® F-977 Muraculon
Op vinyl gebaseerde schuimcoating

F-977 Muraculon is een unieke coating op vinylbasis die bij spray-applicatie een duurzame, flexibele beschermlaag biedt op polyurethaanschuim dat wordt gebruikt bij de productie van ultra-modern meubilair.

F-977 Muraculon is een gemakkelijk aan te brengen spraycoating die wordt gebruikt om gevormd en gefabriceerd polyurethaanschuim te beschermen en biedt een uitstekende vloeistofbarrière en weerstand tegen lekrijden, chemicaliën, UV, schuren, snijden en stoten.

F-977 Muraculon is de ultieme vervanging voor “genaaide” stoffen, vinyl of lederen bekleding zonder de naden, gaatjes, hoge minimale aangepaste kleurvereisten of beperking van vorm of grootte. De ultieme coating is beschikbaar om je verbeelding te testen. Bel ons voor hulp.

PDC® F-892 Satijnen toplaag
Satijnen toplaag op vinylbasis

F-892 is een op vinyl gebaseerde blanke toplaag die wordt gebruikt over F-818 of F-861, evenals Muraculon-coatings als een satijnen afwerking. Hoewel het zacht en flexibel blijft, zal de F-892 ook de treksterkte, slijtage, blok- en vlekweerstand verbeteren.