Polyethyleen X-Link, EPP Minicell PE-schuim
Performix-coatings kunnen worden gebruikt op Polyethyleen X-Link, EPP Mini-cell PE-schuim voor verschillende behoeften.

Fabrikanten gebruiken onze coatings voor het positioneren van patiënten, stoelen voor rolstoelgebruikers, EMS en demping en opvulling van therapie. Onze coatings worden ook gebruikt voor verpakking, demping in industriële en sportartikelen, stuwmateriaal op opslagrekken voor het transport van delicate geverfde, vergulde, gepolijste onderdelen, militaire toepassingen en nog veel meer.

Onze flexibele schuimcoatings kunnen een reinigbaar oppervlak creëren en bieden oppervlaktebescherming, flexibiliteit en weerstand tegen UV, slijtage en chemicaliën.

Producten omvatten:

PDC® F-694 Brandvertragend
Coating van synthetisch rubberschuim

F-694 is een brandvertragende synthetische rubbercoating die de ultieme duurzaamheid en sterkte vertoont in de schuimcoatingsindustrie. F-694 kan worden toegepast op polyethyleen, EVA en op vele kunststoffen zoals ABS.

F-694 vertoont uitstekende slijtvastheid, perforatie, vocht- en chemische bestendigheid. Typische toepassingen zijn schuimpositioneerinrichtingen, boeien, sportartikelen en vulling, verpakking, zitkussens, boot- en dokbumpers.

PDC® F-717 / F-719 / F-810
Coating van synthetisch rubberschuim

F-717 / F-719 / F-810 zijn synthetische rubbercoatings die de ultieme duurzaamheid en sterkte vertonen in de schuimcoatingsindustrie. Deze coatings kunnen worden toegepast op polyethyleen, EVA, evenals op vele kunststoffen zoals ABS.

Eerder aangeduid als PDC® 11-coatings, deze zijn al meer dan tien jaar in de medische industrie in gebruik en vertonen een uitstekende weerstand tegen slijtage, perforatie, vocht en urine. Typische toepassingen zijn schuimpositioneerinrichtingen, boeien, sportartikelen en vulling, verpakking, zitkussens, boot- en dokbumpers.

PDC® F-877 s eccs®
Op vinyl gebaseerde schuimcoating

F-877’s ‘is een snel droog, hoogwaardig vinyl op waterbasis dat wordt gebruikt voor IMC [in matrijscoating] of PMC [na matrijscoating] als een afwerklaag over een IMC of rechtstreeks op andere soorten schuim zoals EVA, PVC, polystyreen of minicell.

Toepassingen zijn atletische vulling, medische pads, zitplaatsen, auto-onderdelen, polypropyleen boeien, polystyreen dock floatation blokken, etc. F-877’s ‘is ook een high solid, zeer laag VOC-materiaal, waardoor het een Emission Control Coating System is, eccs ®.