Voorgevormd flexibel polyurethaanschuim – PMC (Post Mold Coating)

Performix-coatings kunnen worden gebruikt op gegoten flexibel polyurethaanschuim voor verschillende behoeften.

Performix PDC F

Fabrikanten gebruiken onze coatings om onder andere beschermende vulling, antivermoeidheidsmatten, auto-interieuronderdelen, zware interieuronderdelen, trainingsvulling en hydrotherapie-kussenproducten te produceren. Onze één-staps in-mould coatings zijn gemakkelijk te gebruiken en elimineren de noodzaak voor primers, topcoats en dure meerstaps post-mould verfprocessen. Beschikbaar in zowel standaard- als klantkleuren. We bieden verschillende IMC-opties om te voldoen aan de geavanceerde schuimchemie van vandaag. Hoge prestatieverwachtingen vereisen vaak een breed scala aan verwerkingstemperaturen.

Onze flexibele schuimcoatings kunnen een reinigbaar oppervlak creëren en bieden oppervlaktebescherming, flexibiliteit en weerstand tegen UV, slijtage en chemicaliën.

Producten omvatten:

PDC® F-753 Muraculon / PDC® F-881 Muraculon [lage VOC]
Op vinyl gebaseerde schuimcoating

F-753 Muraculon / F-881 Muraculon is een unieke coating op vinylbasis die na sprayen een duurzame, flexibele beschermende coating op polyurethaanschuim biedt. F-753 Muraculon / F-881 Muraculon kan ook worden gebruikt op gegoten polyurethaan en schuim met gesloten cellen dat vinyl bevat.

F-753 Muraculon / F-881 Muraculon-coating wordt meestal gebruikt als “randspray” voor geluidsdempende / isolatieschuimproducten voor over de weg, zwaar materieel en landbouwmachines. F-753 Muraculon / F-881 Muraculon is een taaie coating die duurzaamheid, vocht, hitte, UV, slijtage, perforatie en chemische bestendigheid toevoegt aan schuimproducten die onder zware omstandigheden worden gebruikt. F-753 Muraculon / F-881 Muraculon is een uitstekende, kosteneffectieve vervanging voor Hypalon®-coating.

PDC® F-779 s eccs®
Schuimcoating op basis van polyurethaan

F-779’s ‘is een sneldrogende, hoogwaardige, op water gebaseerde urethaan die wordt gebruikt voor IMC [in matrijscoating] of PMC [na matrijscoating] als een afwerklaag over een IMC of rechtstreeks op andere soorten schuim zoals EVA , PVC, polystyreen of minicell.

Toepassingen zijn onder andere atletische vulling, medische pads, zitplaatsen, auto-onderdelen, polypropyleen boeien, polystyreen dock floatation blokken, etc. F-779’s ‘is ook een high solid, zeer laag VOC-materiaal, waardoor het een Emission Control Coating System is, eccs ®.

PDC® F-970 eccs® Softouch
Soft-touch schuimlaag op polyurethaanbasis

F-970 Softouch is een sneldrogende, hoogwaardige, hoogwaardige vaste stof, waterbasis, 100% polyurethaancoating die een unieke Softouch-afwerking produceert op gegoten en gefabriceerd polyurethaanschuim dat gewoonlijk wordt gebruikt voor de nieuwste trend in ultramoderne meubels en exotische displaystukken.

F-970 Softouch kan ook worden toegepast op EVA, PVC, EPS, x-link PE of minicell-schuim.

Andere toepassingen zijn levensgrote kostuums, filmprops ect. F-970 Softouch is ook high solids, zeer laag VOC-materiaal, waardoor het een Emission Control Coating System is, eccs®.

Eindelijk een componentproduct waarop u partij na partij kunt vertrouwen. De duurzaamheid, veiligheid, gebruiksgemak, waterzuivering en het cosmetische uiterlijk dat u verwacht. De service en kwaliteit die u verdient.

PDC® F-977 Muraculon
Op vinyl gebaseerde schuimcoating

F-977 Muraculon is een unieke coating op vinylbasis die bij spray-applicatie een duurzame, flexibele beschermlaag biedt op polyurethaanschuim dat wordt gebruikt bij de productie van ultra-modern meubilair.

F-977 Muraculon is een gemakkelijk aan te brengen spraycoating die wordt gebruikt om gevormd en gefabriceerd polyurethaanschuim te beschermen en biedt een uitstekende vloeistofbarrière en weerstand tegen lekrijden, chemicaliën, UV, schuren, snijden en stoten.

F-977 Muraculon is de ultieme vervanging voor “genaaide” stoffen, vinyl of lederen bekleding zonder de naden, gaatjes, hoge minimale aangepaste kleurvereisten of beperking van vorm of grootte. De ultieme coating is beschikbaar om je verbeelding te testen. Bel ons voor hulp.

PDC® F-892 Satijnen toplaag
Satijnen toplaag op vinylbasis

F-892 is een op vinyl gebaseerde blanke toplaag die wordt gebruikt over F-818 of F-861, evenals Muraculon-coatings als een satijnen afwerking. Hoewel het zacht en flexibel blijft, zal de F-892 ook de treksterkte, slijtage, blok- en vlekweerstand verbeteren.