IMC’s worden vaak gebruikt om de schuimchemiestroom in de mal te verbeteren, subhuiddefecten te verminderen of te elimineren, en het algehele uiterlijk, de kleur, de UV-stabiliteit en de duurzaamheid van een afgewerkt product te verbeteren in één eenvoudige en kosteneffectieve stap.

Fabrikanten gebruiken onze in-mold coatings om onder andere beschermende vulling, antivermoeidheidsmatten, auto-interieuronderdelen, zware interieuronderdelen, opvulling van trainingsapparatuur en hydrotherapie-kussenproducten te produceren. Onze één-stap in-mould coatings zijn gemakkelijk te gebruiken en elimineren de noodzaak voor primers, topcoats en dure meerstaps post-mould verfprocessen. Beschikbaar in zowel standaard- als klantkleuren.

De hedendaagse geavanceerde schuimchemie en hoge verwachtingen van de prestaties vereisen vaak een breed scala aan matrijsverwerkingstemperaturen die geen enkele andere IMC-leverancier kan leveren; daarom bieden wij coatings die speciaal zijn ontworpen voor deze begintemperatuur.

Flexibel polyurethaanschuim
Startvormtemperaturen 70 ° F-90 ° F

PDC® F-897 IMC
Op basis van alifatisch polyurethaan in vormschuimcoating

Startvormtemperaturen 90 ° F-100 ° F

PDC® F-899 IMC
Op basis van alifatisch polyurethaan in vormschuimcoating

Startvormtemperaturen 100 ° F-120 ° F

PDC® F-953 IMC
Alifatisch urethaan / TPU-gebaseerd in vormschuimcoating

Startvormtemperaturen 120 ° F +

PDC® F-959 IMC
TPU op basis van polyurethaan in vormschuimcoating

Hard polyurethaanschuim
Startvormtemperaturen 70 ° F-90 ° F

PDC® F-887 IMC
Op basis van alifatisch polyurethaan in vormschuimcoating